Dat is moeilijk voor jou te bepalen. Je voelt je niet lekker in je vel door dingen die zich in jouw leven voordoen. Je hebt vrienden en familie waar je je ei kwijt kunt, maar niet verder komt dan dat. Dan kan coaching de volgende stap zijn. Coaching is doelgericht. De gesprekken die je voert met de coach zijn bedoeld om meer inzicht te krijgen in jezelf en je problemen.

Je hebt coaching in alle soorten. Je kunt dus bij bijna alle aspecten in je leven gecoacht worden. Denk daarbij aan life coaching tot loopbaancoaching. Maar ook bij problemen in je relatie kun je bespreken met een relatie coach.

Je bent niet alleen

In een mensenleven loop je weleens vast. We gaan voor het uiterste om onze problemen op te lossen. Soms lukt het gewoon echt niet. Daarom is hulp niet zo gek. Coaching is laagdrempelig. Je kunt in de meeste gevallen in dezelfde week nog een afspraak maken. Je staat er dus niet alleen voor, ook bij relatieproblemen waar je het gevoel hebt dat je partner je niet wil begrijpen is er een coach die wél naar je wil luisteren en je wil helpen om je relatie vanuit een helikopterview te bekijken.

Wanneer een coach inzetten?

Iedereen is al een coach, van zichzelf. Een coach geeft je handvatten om verder te kunnen. Wanneer het jou niet meer lukt om op een bepaald gebied verder te kunnen, dan kun je een coach inzetten. Je hebt voor bijna alles een coach.