Wanneer is coaching nodig?

Wanneer coaching noodzakelijk is is moeilijk voor jou te bepalen. Je voelt je niet lekker in je vel door dingen die zich in jouw leven voordoen. Je hebt vrienden en familie waar je je ei kwijt kunt, maar niet verder komt dan dat. Dan kan coaching de volgende stap zijn. Coaching is doelgericht. De gesprekken die je voert met de coach zijn bedoelt om meer inzicht te krijgen in jezelf en je problemen.

Je hebt coaching in alle soorten. Je kunt dus bij bijna alle aspecten in je leven gecoacht worden. Denk daarbij aan lifecoaching tot loopbaancoaching. Maar ook bijv. problemen in je relatie kun je bespreken met een relatiecoach.

coach

Je bent niet alleen

In een mensenleven loop je weleens vast. We gaan voor het uiterste om onze problemen op te lossen. Soms lukt het gewoon echt niet. Daarom is hulp niet zo gek. Coaching is laagdrempelig. Je kunt in de meeste gevallen in dezelfde week nog een afspraak maken. Je staat er dus niet alleen voor, ook bij relatieproblemen waar je het gevoel hebt dat je partner je niet wil begrijpen is er een coach die wel naar je wilt luisteren en je wilt helpen om je relatie vanuit een helikopterview te bekijken.

Wanneer een coach inzetten?

Iedereen is al een coach, van zichzelf. Een coach geeft je handvatten om verder te kunnen. Wanneer het jou niet meer lukt om op een bepaald gebied verder te kunnen, dan kun je een coach inzetten. Je hebt voor bijna alles een coach.

Is coaching iets voor jou? Benader vrijblijvend meerdere coaches in je regio voor een (gratis) kennismakingsgesprek. Vergelijk het aanbod en achterhaal welke coach het beste bij je past.

Vind de beste coach!

Vergelijk offertes van lokale coaches