Je staat op het punt van scheiden, uit elkaar gaan of vreemdgaan. Misschien wel heel wat anders? Je vrouw, waar je jarenlang een gelukkig huwelijk mee had, is invalide geworden? Jij bent werkloos geworden waardoor de financiële stress ook op je relatie drukt? Wat het ook mag zijn, je relatie loopt niet goed.

1001 redenen 

De hierboven opgesomde redenen zijn de meest voor de hand liggende wat een relatie onder druk kan zetten. Echter zijn er wel 1001 andere redenen waarom je in een relatiebreuk kan zitten.

Redenen voor relatiecoaching;

  • als je verlaten bent en niet zo goed wee hoe je ermee om moet gaan
  • je in een scheiding zit (met nog gevoelens voor je ex man/ vrouw)
  • je je afvraagt of je huidige relatie nog te redden valt
  • je denk dat je partner vreemdgaat en weet niet hoe jij ermee moet omgaan
  • je relatie wil verrijken, maar niet weet hoe
  • je in een korte tijd het huwelijk overweegt, maar het nog niet zeker weet
  • je vindt dat het vuur in bed uitgedoofd is
  • je vindt dat je partner beter zijn best mag doen, maar jij hem niet in beweging krijgt
  • je oude goede tijden in je relatie mist
  • single bent en steeds verkeerde mannen/ vrouwen aantrekt

De bovengenoemde opsomming is maar een voorbeeld. Jouw vraag kan er misschien niet tussen zitten, maar het doet er zeker toe!

Het komt weer goed 

Een sombere tijd waarin je niet weet wat je ermee moet. Je familie en vrienden luisteren wel, maar vinden dat jij door moet. Dat lukt je niet. Of je zit zo verwikkeld in een relatie wat je niet bespreekbaar te maken. Misschien ben jij diegene die van plan is om er een einde te brengen. Hoe dan ook, je hebt meer dan een luisterend oor nodig. En vooral al het ongevraagde advies!

Relatiecoaching kan helpen

De relatiecoach helpt je door deze moeilijke tijden. Of je nu het slachtoffer of de dader in het verhaal bent, de relatiecoach oordeelt niet. Tevens geeft de relatiecoach je ook geen onnodig advies. De relatiecoach luistert aandachtig naar je verhaal en stelt vragen tussendoor. Het doel van relatietherapie is jou inzichten verkrijgen. Je vindt antwoord op je eigen vragen. Die antwoorden schuilen nu al in jou! Het is alleen nu even lastig om erbij te komen. De relatiecoach zal stap voor stap je leren om antwoorden te vinden op je vragen en daarmee oplossingen te bedenken voor je eigen probleem. Je gaat werken aan waar je mee zit. Dat doe je middels opstellen van doelen. Je leert jezelf beter begrijpen en op te komen wat voor jou telt. Je gaat na wat jij wilt en leert om om te gaan met de relatiebreuk, het herstellen van een relatie etc.