Voordat we vertellen wat mindfulness coaching is willen we je uitleggen wat mindfulness zelf is. Bij mindfulness gaat het om bewustwording. In het dagelijks leven hobbelen we van de ene plek naar de ander. Er wordt vaak veel van ons verwacht. We gaan daardoor ook op de automatische piloot. Bij mindful leven gaat het om het tegenovergestelde, namelijk; met aandacht in het moment zijn.

Mindfulness coaching

Soms lukt het niet meer om rust te ervaren in je leven. Je voelt je prikkelbaar of verlangt naar het leven in het hier en nu. Een mindfulness coach leert je dat. Je gaat oefenen om in het hier en nu te leven. Je lichaam en geest gaan samenwerken om je te leren ontspannen en bewust te worden van wat er gebeurt, ter plekke.

Tevens is mindfulness coaching bedoeld voor mensen die (veel) stress ervaren in hun leven. Stress brengt niet alleen mentale onrust met zich mee, maar op den duur lichamelijke klachten. Stress is dus niet goed voor je gezondheid, het innerlijke maar ook het uiterlijke. Door stress kun je sneller oud worden en lijken!