Bij mental coaching gaat het om persoonlijke begeleiding waarbij de focus ligt op de gedachten. Het gaat erom dat je de mentale processen versterkt om daarmee te werken aan je mentale maar ook fysieke kracht.

Krachten bundelen

De mental coach helpt je het overzicht te vinden in het leven en de controle over je eigen leven krijgen. De coaching richt zich op de baas blijven van je gedachten. Wanneer je je mentaal goed voelt heeft dit ook invloed op je lichaam. Het doel is de mentale en fysieke krachten bundelen.

Mental coaching, voor wie?

Mental coaching is bedoeld voor iedereen die de balans tussen de mentale en fysieke opnieuw moeten opmaken. Daarmee bedoelen we voor mensen die stress ervaren in hun leven. Door stress, wat een mentale aandoening is, krijg je vaker lichamelijke klachten.

Negatieve gedachten omzetten in positieve

Samen met de mental coach ga je de negatieve gedachten leren omzetten tot positieve gedachten. De mentale overbelasting wordt verminderd waarmee de lichamelijke klachten steeds meer zullen afnemen. Daarnaast leer je omgaan met negatieve gedachten om in de toekomst de stress beter te herkennen en eerder te handelen.