Coaching bij AD(H)D?

Heb je ADHD of ADD dan kun je specifieke coaching AD(H)D gebruiken. De coaching is niet anders dan andere soorten coaching. Echter is de specialisme van de coach gericht op AD(H)D. Bij stoornissen is kennis erg belangrijk om de coaching daarop af te stemmen. Daarnaast kan de hulpvraag bij een persoon met ADHD of ADD soortgelijke zijn.

Coaching ADD

Heb je last van concentreren? Mis je tools om de drukte in je hoofd te kunnen controleren? Heb je de diagnose ADD? Dan kan coaching voor ADD iets voor jou zijn. De ADD coach richt zich op het vergroten/ verbeteren van jouw concentratie. Een coach met kennis van de stoornis is belangrijk om de juiste tools te geven. Tevens vraagt ADD om inlevingsvermogen en het stellen van realistische doelen op het gebied van concentratie.

Coaching ADHD

In tegenstelling tot ADD uit zich de concentratieproblemen naar buiten toe. Je bent drukker dan anderen en voelt dat het concentreren op iets lastiger wordt. Je wilt graag leren om te gaan met je ADHD binnen je werk of privéleven. De ADHD coach kijkt samen met jou naar mogelijkheden.